Hama App

Hama Universe

Nu bliver det muligt at tage perler og perleplader med på farten. Malte Haaning Plastic A/S, som siden 1971 har produceret perler, har netop lanceret app’en Hama Universe, som er et digitalt univers for den klassiske leg med perler og stiftplader.
 
Hama perlernes invitation til kreativ og udviklende leg samt produktets høje kvalitet har givet Hama-brandet en unik position på det globale marked, og nu udvides succesen til en digital platform.
 
Om at gå digitalt  
Det har ikke været uden betænkeligheder for den familieejede virksomhed at udvikle en app, men med Hama Universe forbliver Hama tro mod sit kerneprodukt – nemlig legen med perler, mønstre og stiftplader. I et farverigt univers bestående af en pirat-, prinsesse- og cirkusø udfordres barnets finmotorik og hukommelse, når perlerne skal placeres og mønstrene gengives, inden de “stryges” og gemmes i det digitale univers. Hama Universe understøtter den kreative leg og styrker barnets koncentration, kreative evner og skaberlyst.
Dermed fungerer Hama Universe som en forlængelse af den traditionelle leg med perler, men i nye rammer, der ellers er uvante for oplevelsen.
 
Perleplader on-the-go
Med en tablet eller telefon i hånden kan børn lade kreativiteten blomstre, hvor de vil – også der, hvor den traditionelle perleleg når sin begrænsning. Om det er i bilen, sofaen eller til storebrors svømmetræning, kan Hama Universe byde på timer af kreativ leg: ”Børn bruger jo utrolig meget tid på tablets og telefoner, og vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores kerneprodukt lige præcis der, hvor de er,” udtaler Lene Haaning, direktør hos Malte Haaning Plastic A/S.

Hama Universe er til for alle, som kan lide at lege med perler, men udviklet for børn i alderen 5-7 år som primær målgruppe. App’en kan downloades gratis både fra App Store og Google Play.