Skip to the content

Hos MHP kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Eurocard/MasterCard Credit
  • Visa
  • JCB
  • Mobilepay

Institutioner og andre offentlige virksomheder har mulighed for at betale med bankoverførsel, kreditkort eller EAN. I skal blot skrive en email til tt@hama.dk

Det er vores mål, at varerne sendes indenfor 3-5 arbejdsdage fra ordremodtagelse. Transporttiden afhænger af forsendelsesmetode, men normalt burde det være leveret inden for 8 dage.

 

Det er muligt at returnere varer indtil 14 dage efter modtagelsen, såfremt varen er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, således at varen ikke har mistet væsentlig værdi for MHP. Varen kan ombyttes til andre varer eller pengene gives retur. Dette sker efter at MHP har modtaget den returnerede vare.
Ved returnering betaler du selv fragten. Såfremt du ønsker varen byttet, får du de nye varer tilsendt fragtfrit.

Annullering af en ordre kan ske så længe ordren ikke er afsendt.

For at annullere din ordre skal du sende en mail til tt@hama.dk, hvor du oplyser ordrenr.

Bemærk, at MHP først trækker pengene på dit kort, når varen bliver sendt. Når du annullerer en ordre før afsendelse vil der derfor ikke være trukket penge for varen.

Det er 3 forskellige perlestørrelser. Mini er mindst på Ø2,5 x 2,5 mm, Midi Ø5 x 5mm (den mest brugte perle) og Maxi Ø10 x 10 mm. Der fås stiftplader som passer til de 3 forskellige perlestørrelser.

5+ er den anbefalede alder. For Midi anbefaler vi at du er 5 år, Maxi 3 år og Mini 10 år