Skip to the content

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Kært barn har mange navne. Vi har igennem mange år haft Club Hama, hvor du som medlem blandt andet havde adgang til eksklusive mønstre. Det har vi med vores nye hjemmeside valgt, at alle skal have adgang til og kalder derfor nu denne del for ”Inspiration”. Det er fortsat muligt at være medlem af Club Hama, som medlem kan du: dele din Hama motiver med alle vi andre, vælge favoritmønstre blandt de mønstre som vi og andre club medlemmer lægger op og lave en liste med dine yndlingsprodukter. Det er stadig gratis at være medlem af Club Hama.

  Log ind  

Har du ikke en profil endnu?
Opret bruger

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Du kan finde utallige flotte og inspirerende perlemønstre, som du kan hente ned på din computer eller tablet og bruge til dit næste perleprojekt. Velkommen til en verden af perler!

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Glæd en ven med en sjov, elektronisk hilsen. Alle elsker at få en personlig hilsen, og ikke mindst når det er fra en man har kær. Vælg et af de flotte kort og send din egen personlige hilsen til den der fortjener det.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Vil du teste dig selv i en quiz om Hama og Malte Haaning Plastic, som er firmaet bag Hama produkterne? 

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Se mønstre lavet af Club Hama medlemmer og bliv inspireret til dit næste perleprojekt. Du kan også selv blive en del af fællesskabet og dele dine egne mønstre og motiver med andre perleentusiaster fra hele verden. Meld dig ind i Club Hama