Skip to the content

Mød vores forskellige perler!


Hama har en lang række produkter, der alle har kreativiteten til fælles. Ud over de forskellige produktkategorier tilbyder vi løbende nye stiftplader i forskellige former, hvilket betyder, at der hele tiden kommer fornyelser til legen med Hama perler. 

Hama er kreativ og udviklende leg. Perlerne øger børnenes fysiske og mentale færdigheder på en sådan måde, at de aldrig tror, de foretager sig andet end leger.

Produkterne fra Hama hjælper børnene og forbereder dem på deres videre forløb i skolen: Den sjove og eksperimenterende leg skaber fortrolighed med symboler, tal og bogstaver. 

I bøtterne og æskerne er der altid overskydende perler, så der med sikkerhed er nok perler til at lave de figurer, der er angivet uden på produktet.

Hama er sikkert legetøj og testes løbende ifølge gældende sikkerhedsnormer. 

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

  1. Sæt perler på stiftpladerne ud fra egen fantasi eller ved at følge et af de flotte mønstre.
  2. Læg strygepapiret oven på perlerne og lad en voksen stryge motivet.
  3. Lad motivet køle af under en tung bog, og træk motivet forsigtigt af stiftpladen.

Små rørperler – 2,5 mm Ø – fra 10 år  – kan stryges eller syes.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Hama Mini perler er vore allermindste perler på kun 2,5 mm Ø. Denne størrelse er beregnet til børn fra 10 år. Også mange voksne holder af at bruge Mini perlerne i stedet for korsstingsbroderier. 

På grund af perlens størrelse kan man lave meget detaljerede motiver. Man skal have tålmodighed. 

Mini perlerne fås i 59 forskellige farver. 

Mellemstore rørperler – 5,0 mm Ø – fra 5 år – kan stryges eller syes.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Hama Midi perler er 5,0 mm Ø og kan anvendes på 2 forskellige måder: De kan stryges eller syes til færdige motiver. 
Stryge systemet er nok det, du kender bedst. Perlerne anbringes på en stiftplade, hvorefter de stryges (husk at lade en voksen gøre det), indtil de er smeltet sammen. 

Desuden kan perlerne syes sammen til flotte motiver. 

Midi perlerne fås i 66 forskellige farver, 3 selvlysende samt stribede perler i 3 mix

Store rørperler – 10,0 mm Ø – fra 3 år – kan stryges.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Maxi perlerne er beregnet til de mindste børn, som endnu ikke har udviklet motorikken tilstrækkeligt til at kunne håndtere perlerne i vore andre systemer. 

De store perler på 10 mm Ø er nemme at anbringe på stiftpladen for små fingre, og de kan stryges, når motivet er færdiglavet. Maxi indgår således i stryge systemet. 

Stifter til de mindste – fra 3 år – nemme at håndtere for små fingre.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Det er sjovt for de mindste børn med deres små fingre at lave motiver med de farvestrålende, flotte, halvrunde stifter. Stifterne er nemme at holde på, og de kan nemt anbringes og flyttes rundt på hulpladen. Hulpladen er meget robust og kraftig. Desuden er der kun de huller, man har brug for. Barnet får en helt anderledes oplevelse af succes.
 

Endvidere er stifterne udformet på en sådan måde, at de ikke umiddelbart trykkes helt i bund, hvilket gør det nemmere at flytte dem igen. 

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Strygevejledning

Sådan gør du

Stryg dine perler til flotte motiver, der kan tilføre hus og hjem perlende minder og kreativitet. Vi har lavet en lille vejledning for at hjælpe dig på vej.

Syvejledning

Sådan gør du

Sy dine perlemotiver sammen til seje og smukke figurer, der kan leve deres egne farverige liv. Vi har lavet en lille vejledning for at hjælpe dig på vej.