Skip to the content
0
Menu

Hama Universe 

Perleplader on-the-go

Med en tablet eller telefon i hånden kan børn lade kreativiteten blomstre, hvor de vil – også der, hvor den traditionelle perleleg når sin begrænsning. Om det er i bilen, sofaen eller til storebrors svømmetræning, kan Hama Universe byde på timer af kreativ leg.
Appen indholder 6 ø'er med ca. 60 mønstre pr ø. Der er 20 forskellige stiftplader og 18 forskellige farver, heriblandt 3 selvlysende hvor du skal "slukke" lyset for at se den flotte effekt. På regnbuen kan der vælges mellem alle 20 stiftplader, og du kan designe lige det mønster som du synes. Stryger du det vil det blive gemt på den store grønne planet hvor du kan sende det til dem du har kær.

Hama Universe er til for alle, som kan lide at lege med perler, men udviklet for børn i alderen 5-7 år som primær målgruppe. App’en kan downloades gratis både fra App Store og Google Play.
  

Hent vores app i GooglePlay

Du kan hente vores app i GooglePlay herunder.

Hent vores app i AppStore

Du kan hente vores app i AppStore lige herunder.

Hama Universe - app

Se hvor sjovt, nemt og hyggeligt det er at lege med Hama Universe

Om at gå digitalt  

Malte Haaning Plastic A/S, som siden 1971 har produceret perler, har lanceret app’en Hama Universe, som er et digitalt univers for den klassiske leg med perler og stiftplader.

 
Hama perlernes invitation til kreativ og udviklende leg samt produktets høje kvalitet har givet Hama-brandet en unik position på det globale marked, og nu udvides succesen til en digital platform.

Det har ikke været uden betænkeligheder for den familieejede virksomhed at udvikle en app, men med Hama Universe forbliver Hama tro mod sit kerneprodukt – nemlig legen med perler, mønstre og stiftplader.

I et farverigt univers bestående af en pirat-, prinsesse- og cirkus-, vinter, mystisk- og trafikø udfordres barnets finmotorik og hukommelse, når perlerne skal placeres og mønstrene gengives, inden de “stryges” og gemmes i det digitale univers. Hama Universe understøtter den kreative leg og styrker barnets koncentration, kreative evner og skaberlyst.

Dermed fungerer Hama Universe som en forlængelse af den traditionelle leg med perler, men i nye rammer, der ellers er uvante for oplevelsen.