Skip to the content
0
Menu

Nyheder 2020

Nyhederne for 2020 er klar til salg i butikkerne. Blandt nyhederne finder du Inspiration 18, 6 nye Midi farver, en ny dukke stiftplade, Hama connector og mange forskellige temaæsker.

Midi

De 6 nye farver er: kit, lys fersken, abrikos, blomme, petroleumsblå og oliven grøn. Farverne er gode supplementer i vores farveskala. Det nye farvekort kan ses her. Perlerne fås i vores poser med løse perler nr. 201, 205 og 207, samt indgår i en del af nyhederne.

Den nye stiftplade har facon som en dukke, den er lavet så der kan laves mange forskellige varianter. Dukken kan have krone på, knold eller løst hår, laves som en lille eller stor dukke, tøjet kan varieres i kjoler, bukser, nederdele, overtøj osv. Dukke stiftpladen kan fås løs, i æsken med påklædningsdukker, ophængsæske med dukker og i et blisterkort med andre stiftplader.

Hama connectoren kan bruges til at samle 3D motiver og lave bevægelig dele. Ligeledes kan den lange stav bruges til snurretoppe. Hama connectoren giver stor legeværdi til Hama motiverne, da 2D motiverne nu på en nem og sikker måde kan gøres 3D. Hama connectoren er brugt i 3D Dino, påklædningsdukkerne og blisterkortet med snurretoppen. Mere inspiration om anvendelsen kan ses på vores YouTube Kanal.

Inspirationsbog 18 er fyldt med spændende og nye motiver samt måder som Hama perlerne kan bruges på. De 6 nye farver er medtaget, mange forskellige stiftplader bl.a. dukke og Hama connectoren der bruges til at samle flotte 3D motiver. På hver side er de perlefarver vist som der er brugt, og på flappen bagerst har vi skrevet farvenummerne.

De nye temaæsker er: adventure, lufthavn, forskellige søde dyr til lands og vand, smykker og vedhæng og små blisterkort.

Har du lyst til at se nærmere på produkterne?

Maxi

Vi har lavet 2 blisterkort hvor vi anvender de 2 små stiftplader, hund og sommerfugl som vi lancerede sidste år. Det er en god start pakke til første gangs Maxi brugere. Stiftpladen er så lille at det er en overskuelig opgave for selv den yngste Maxi-bruger, uanset om vores mønster bruges eller barnet laver sit eget flotte mønster.

Vores første jule temapakning i Maxi er kommet i år. Det er muligt at lave 4 flotte julemotiver ud af æskes indhold.

Alle nyhederne kan ses i nyhedsfolderen