Skip to the content
0
Menu

Nyheder 2024

Nyhederne for 2024 er klar til salg i butikkerne.
Vi har fået endnu flere produkter i det nye flotte layout,
hvor vi appellerer til kreative i alle aldre.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Vi har i år lavet en stor og fin æske med en masse flotte perleplader til den yngre Hama entusiast samt en æske med kæledyr. Det kan være, at det ligner jeres kæledyr eller et kæledyr, som I ønsker jer. Vi lancerer også en ny måde at lave 3D motiver på. De fås i en æske med elefant, giraf og zebra, som er meget dekorative og kan stå og pynte i stuen eller på børneværelset. Et andet produkt i den dekorative ende er den smukke grafiske maske i Hama Art serien.

 Vi har fået en ny licens – Gabby’s Dollhouse, som vi har lavet i flotte motiver. Fås i 2 forskellige æsker.

 Sortimentet har fået tilføjet 5 nye trendy farver: lys gul (103), lime (104), lys abrikos (105), lys lavendel (106) og lavendel (107). Fås i poserne med enkeltfarver #201, #205 og #207.

Farvekortene med alle perle farverne kan ses og hentes her

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Har du lyst til at se nærmere på produkterne?

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Vi har i år lanceret et sortiment af perler og stiftplader produceret i bioplast. Bioplasten er produceret af et biprodukt fra sukkerrør.

Sortimentet består af 15 perlefarver og 5 geometriske stiftplader. Perlerne fås i poser med 1000 stk. i enkeltfarver og i mix samt i poser med 3000 stk. i mix. Stiftpladerne sælges løst. Derudover har vi lavet en bøtte med 15000 perler og 1 stiftplade.

 Sortimentet kan ses og købes her.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

For at fremme kreativiteten ved at lege har vi udviklet produktet #8753, hvor vi kombinerer motivarket med en malebog. Derved kan barnet selv designe motivet, lægge stiftpladen oven på og derved få motivet omdannet til en perleplade.

 

Gabby’s Dollhouse - den meget populære serie til denne målgruppe - har vi også lavet en æske af i Maxi.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

De 5 nye farver fås også i Mini: Lys gul (103), lime (104), lys abrikos (105), lys lavendel (106) og lavendel (107). Fås i 501-xx.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Vores katalog fra i år kan ses her.