Skip to the content
0
Menu

HAMA Universe - en app for de eventyrlystne!

Vi har netop introduceret en ny og mystisk ø i vores fede app

 

Hvis du er modig, kan du nu bevæge dig ind på den nye, spændende og gådefulde ø i HAMA Universe. Løs alle de nye skøre og finurlige mønstre og få månen til at skinne over den mystiske ø.

På den stemningsfulde ø kan du bevæge dig rundt i mørket og opleve den uudforskede grotte, de forunderlige planter og de eventyrlige figurer.  Du inviteres ikke kun ind i det nye spændingsfyldte univers, du får også mulighed for at lege med tre nye strålende og selvlysende perlefarver. Nu er det nemlig også muligt at lege med røde, blå og grønne selvlysende perler i HAMA Universe.

Du kan vælge at løse de 60 nye mønstre, eller du kan opleve magien af de magiske selvlysende perler. Derefter fortsætte på de forskellige stiftplader og lege videre med de glitrende perler og den unikke lyseffekt på galleriplaneten. 

Igen byder HAMA Universe på flere timers værdifuld og lærerig leg – og denne gang med tre nye effektfulde perlefarver på den helt fantastiske og stemningsfyldte mystiske ø.

Kom med, hvis du tør!

Læs mere om vores app

Digitale perler

Hama Universe tager den traditionelle perleleg ud af de vante rammer og placerer den i nye, digitale klæder. Det betyder hverken, at kreativiteten mindskes eller at legen bliver mindre sjov - det betyder blot, at vi har tilpasset os den digitale tidsalder.

Hent appen i App store eller på GooglePlay.

Perleleg on-the-go

Der er flere fordele ved en perleapp: den kan ikke finde på at stikke af i alle retninger, og den er let at have med på udflugt. Hvis I skal køre langt, er det smart at have noget underholdning til børnene, og hvad er bedre end underholdning, de også lærer af?

Fede perlemønstre og inspiration