Skip to the content
0
Menu

Nyheder 2022

Nyhederne for 2022 er klar til salg i butikkerne. Vi har i år lavet 4 nye æsker med et stort kunstnerisk motiv, flere stiftplader samt mange forskellige temaæsker.

Midi

De nye kunstæsker er med 4 meget forskellige motiver – en flot sommerfugl - Apollo, solsikker, ’The Esterel Mountains’ af Claude Monet og ’Road with Cypress and Star’ af Van Gogh. De færdige motiver er ca. 30 x 42 cm og kan bruges både som billeder på væggen, som dekoration i eks. en serveringsbakke, som dækkeserviet eller noget helt andet.

Vi har lavet æsker med hund og kat i 2 varianter – en som 3D, som er samlet med Hama connectoren, og en, hvor det er almindelige strøgne motiver. En aktivitetsæske med smukke smykker til den yngre pige i flotte pastelfarver. 

De nye stiftplader er et fly og et sejlskib. Stiftpladerne fås løse samt i forskellige pakninger, blandt andet i bøtte #2053 med en lækker mix.

Har du lyst til at se nærmere på produkterne?

Maxi

Vi udvider stiftpladesortimentet med en løve #8229 og en lille elefant #8230. Begge stiftplader fås løse samt i pakning #8751 med perler og motivark. Vi øger også antallet af perlefarver med 1 ny farve – plys gul #60. Fås i blisterpakning #8524. Stiftpladerne fås nu i store blisterpakninger i 7 varianter.

Mini

I år lancerer vi en ny inspirationsbog med mere end 130 flotte motiver fordelt på 49 sider. Der er mønstre til højtider, livsbegivenheder, dyr, blomster og meget andet. Bogen forventes at være i butikkerne fra den 1.4.2022